Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ (25-29 ΝΟΕ, ΧΑΛΚΙΔΑ)

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜIΝΑΡΙΟ

Συνάδελφοι,
σε συνέχεια προηγούμενου εγγράφου μας, σχετικά με τη διεξαγωγή του πιστοποιημένου προγράμματος με θέμα «ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΤΥΠΑ - ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ», με πρωτοβουλία της ΕΜΔΥΔΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ σε συνεργασία με τον ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Ε. Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ από 25 έως 29 Νοεμβρίου του 2013 στη Χαλκίδα, σας πληροφορούμε τα εξής:
Η αίτηση για τη συμμετοχή στο παραπάνω σεμινάριο, όπως μας ενημέρωσε το ΙΝ.ΕΠ, θα γίνει ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου https://online.ekdd.gr/OnlineWeb/index.jsp και με βάση τις αναλυτικές συνημμένες οδηγίες.
Προαπαιτούμενο βήμα για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι αρχικά η εγγραφή σας στην Υπηρεσία Υποβολής Ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής σε επιμορφωτικά προγράμματα (εφόσον δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι), όπου θα λάβετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail), που δηλώσατε στην αίτηση εγγραφής σας.
Την πρώτη φορά εισόδου στην υπηρεσία, θα σας ζητηθεί να ενημερώσετε την καρτέλα με τα προσωπικά σας στοιχεία, την Υπηρεσιακή σας κατάσταση και κάποια επιπρόσθετα στοιχεία.
Όταν ολοκληρώσετε τη διαδικασία συμπλήρωσης των στοιχείων σας, μπορείτε να επιλέξετε το σύνδεσμο ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ώστε να συνεχίσετε στη διαδικασία αιτήσεων σε επιμορφωτικά προγράμματα.
Στο μενού της Αναζήτησης Προγραμμάτων επιλέγουμε Σύνθετη Αναζήτηση και Περιφέρεια: Στερεάς Ελλάδας, Τόπος Διεξαγωγής: Χαλκίδα, Τομέας: Βιώσιμη Ανάπτυξη και στη Συνέχεια > Αναζήτηση.
Εάν έχετε κάνει σωστά τα παραπάνω βήματα θα σας εμφανίσει το Σεμινάριο ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΡΟΤΥΠΑ-ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ, από 25-11-2013 έως 29-11-2013 με τόπο διεξαγωγής τη Χαλκίδα.
Για την επιλογή του σεμιναρίου και την υποβολή της αίτησης ακολουθείτε τις αναλυτικές οδηγίες που σας αποστέλλονται συνημμένα.
Επισημαίνεται ότι με την υποβολή της αίτησης δηλώνετε ότι η υπηρεσία σας έχει λάβει γνώση και συμφωνεί για τη συμμετοχή σας.  Εφόσον επιλεγείτε,  την πρώτη ημέρα παρακολούθησης του σεμιναρίου θα πρέπει να προσκομίσετε την αίτησή σας σε έντυπη μορφή (η οποία παράγεται και εκτυπώνεται μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος), συμπληρωμένη και υπογραμμένη από τον προϊστάμενό σας.
Το ηλεκτρονικό σύστημα είναι ήδη ανοιχτό (για το συγκεκριμένο σεμινάριο) και παρακαλούμε για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής σας μέχρι την Τρίτη 29 Οκτωβρίου.
  
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΜΗ.Δ.Υ.Ε 
ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

6974589684


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου