Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΣΥΜΗΔΥΕ)

                                                                                                                 Χαλκίδα 30/11/2012
                                                  
                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         
       Πραγματοποιήθηκε  η Έκτακτη Γενική  Συνέλευση του  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ στην αίθουσα συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας .
       Το θέμα που συζητήθηκε ήταν  κυρίως για τις «Διαρθρωτικές αλλαγές στο Δημόσιο» και την Αξιολόγηση Υπηρεσιών - Υπαλλήλων υπό το πρίσμα του νέου Μνημονίου
( τα νέα μέτρα και οι διαθεσιμότητες-απολύσεις στο Δημόσιο).
       Στην συνέλευση παραβρέθηκαν οι βουλευτές του Νομού Ευβοίας, Αναγνωστάκης Δημήτρης (ΔΗΜ.ΑΡ.)  και Αποστόλου Ευάγγελος (ΣΥΡΙΖΑ) ο πρόεδρος της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. Αγγελίδης Κώστας με την Γενική Γραμματέα Μανουσογιάννη Νίκη, καθώς και ο  πρόεδρος της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.  Ν. Ευβοίας   Βαγγελάκος  Αλέξανδρος.
       Ο Βουλευτής  Ευάγγελος Αποστόλου δήλωσε ότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, θα καταργήσει τον συγκεκριμένο νόμο, ενώ ο Δημήτρης Αναγνωστάκης τόνισε ότι ο νόμος αναφέρεται μόνο σε μετακινήσεις προσωπικού και σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν απολύσεις.
      Το σώμα της Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, εξέφρασε την αλληλεγγύη του σε όλους τους συναδέλφους που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, ανεξάρτητα από κλάδο και  σχέση εργασίας στο Δημόσιο Τομέα.   









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου